söndag 6 januari 2008

kkkj

Jag ligger här i sängen igen.. Sov länge idag, faktiskt..
Ända till kl. 12.. woho =)
Har dock inte gjort något sedan jag vaknade. hmm..
Funderat lite på vilken serie jag ska ta tag i och försöka se, på den lilla fritid som jag faktiskt nästan inte kommer ha nu i framtiden.
asd..
Skickade ett mail igår.. ska bli intressant att se om det blir läst, och om det någonsin kommer på tal.. hm.. my guess is no :D
Skickade också ett annat mail igår.. det var mer cp och det vet jag att jag inte får svar på.. eh.. någonsin :P

Det första jag gjorde när jag skapade denna bloggen var att se till att den i princip blir så privat som den kan bli. jag flaggade den till blogger av ~ca. 10000 ip-adresser, jag skrev ett anti-google script (som jag iofs borde kolla att det funkar.. hm.. typos vore en major pain in the ass..) och jag gav bara ut den till ett select few att läsa..
detta ger mig ganska stor frihet att skriva vad jag vill, utan att någon perky liten tonåring kommer och blir emo på mig för att jag inte älskar dem av hela mitt hjärta..
men allt känns fortfarande fel.. det är ingen blogg, för jag bloggar inte.. jag skriver bara ner en massa osammanhängande skit här.. det är ingen dagbok heller, för mina innersta känslor (i.e. att jag saknar.... HA! trodde du ja!) kan man också drömma om att jag någonsin kommer dela med mig av här.. så vafan är detta egentligen?! eh.. ett sätt att fördriva tiden för mig och de jag delat med mig av den till, antar jag.. grattis.. gratis underhållning till er..
uah.. so fucking pointless..

ja, men eftersom att detta är ett sätt för oss alla att fördriva tiden så kan jag väl lika gärna spä ut det lite mer i det här inlägget då..

vet dock inte riktigt vad jag ska skriva, så jag låter bara fingrarna göra jobbet.. min hjärna får ta semester ett par minuter..

på playlist spelas just nu under the bridge.. ska ta bort den sen..
när jag drog fram den för att försöka spela den under jul så var hela anledningen att jag ville lyssna på den, och bara den. finns nog få, om ens några andra, låtar som beskriver mina känslor jag hade då så bra som den.. nej, det är nog inte rättvist mot dig som läser att jag säger så, men lev med det.. det var så jag kände.. känner faktiskt så av och till O.o vet inte varför..
det är inte det att jag inte trodde att ni finns där för mig, det VAR bara det att jag kände mig överflödig.. why? om ni någonsin verkligen är intresserade av det där så får ni fråga när ni är ensamna med mig i ett rum en mörk höstnatt och jag sitter och gråter.. antar att det är enda chansen att jag skulle prata nuförtiden ;)
men överflödig kände jag mig iaf.
inte direkt så att det gått över.. det är bara det att jag inte längre känner någon "gnista" (som om jag någonsin gjorde det, but i hope you get my point) i relationerna.. som att allt är där för att fördriva tiden, tills något annat händer.. eh.. typ.. men men.. whatever..
sitter just nu och funderar på lite annat medan jag skriver.. vilka ska få den här bloggen egentligen? 5 har den nu.. ska jag ge ut den till fler? nah.. tror faktiskt int det.. eller jo.. vill ge ut den till en till.. bara för att.. problemet är att jag nog inte kan komma i kontakt med vederbörande.. HMM.. undrar varför jag vill ge ut den till.. äh.. orka bry sig :P är bara passande :P

när jag åkte hem igår så hade jag ganska lång och god tid på mig att tänka, också..
tänkte faktiskt att jag skulle dra in till stan idag och göra en sak som jag tänkt göra ett bra tag, men kom på att det inte är så jävla smart pga skumdommen.. blä.. bli frisk! :P

hm.. nu har jag nog snart slut på skit jag vill skriva, och det enda som snurrar i skallen är typ.. well.. boring shit..

or.. fuck no.. tog ett litet break för att läsa bloggar nu..

ey.. vet någon om kim har en blogg? ja, den kim.. den där kim som jag har lust att strypa.. hörde något om det från ett susande bi, och jag utlyser skottpengar på den.. om någon hittar så vill jag se.. hörde det stod en massa rolig skit där om mig, och ni vet väl alla hur mycket jag <3 att läsa om mig själv :P

trallalaaa..
detta måste vara min största samling skit i en blogg typ någonsin... sluta läsa for f-fuck sake..

nessum dorma, alltså.. så hon ska få en andra chans?
är det verkligen helt smart? äh.. antar att iQ inte spelar in i sånt där.. att göra vad som krävs vs. att göra vad man själv känner för är inte samma sak, och oftast vinner väl "göra vad man känner för".. aye. suit yourself, but i've heard enough to be sceptical (though yet not sure, since i was not given both sides of the coin)..
men nessum dorma.. att du lyckades komma på det stycket.. nice :P
gah.. nu vill jag ju höra den igen.. den är så klassisk och så förbannat bra :D
och det känns verkligen.. hans självbelåtenhet när han skriker ut sin "säkra" vinst..
nej då.. det är inte så. det är ett mycket vackert stycke.. the GRAND FINALE (nästan) av en fin opera.. som jag faktiskt vill se.. inte hela operan då, utan bara stycket.. det är intressant ^^

oh yea.. för er som fortfarande inte fattat det så betraktar jag faktiskt denna del som allmänbildning.. man ska bara ha hört den någon gång.. om det så är från lucio pavarotti, jussi björling, eller la originale @opera.. man SKA ha hört orden sägas.. det är bra ord.. mkt bra ord.. it's all about love ;)

---

och nu fick jag något kul av sonnie.. ett inlägg där någon faktiskt sjunger den på idol... ha inga höga förväntningar.. någon noob försöker sig på opera i en idol-uttagning ;)



jag tänker avrunda det där.. se på videon..
se hur han gör så jävla hårt bort sig genom att sjunga det där stycket.. omgwtf?! :P

1 kommentar:

Useless sa...

han var ju ascool. min nya bäbis!